Valikko Sulje

Muutama esimerkki koronarokotteen ottaneiden ihmisten kohtaloista

Kehotamme jokaista suomalaista harkitsemaan tarkkaan koronarokotteen ottamista. Tiedämme, että rokotetta ei ole tutkittu eikä testattu niillä tieteellisillä menetelmillä, joiden merkitystä lääketeollisuus on aikaisemmin rokotteiden valmistamisessa korostanut. On siis tulkittava, että meneillään on ihmisillä tehtävä koe. Tiedämme myös (THL: n tilastorekisteri) että Suomessa vuonna 2020 ihmisiä on kuollut vähemmän, kuin edellisinä vuosina. Sama rekisteri paljastaa, että koronavuotena 2020 Suomessa influenssaan sairastuneiden määrä on lähes 0. Tiedämme, että koronatesti on pätemätön koronatartunnan todentamismenetelmä.

Hanki tietoa ja tutki totuudenmukaisia uutisointeja sellaisilta kanavilta, joiden taustavoimissa eivät vaikuta mitkään lääketeollisuudesta hyötyvät tahot. Videolla on muutama esimerkki koronarokotteen ottaneiden ihmisten kohtaloista.

Linkki Bichute.com-sivustolla olevaan videoon.

error: Content is protected !!