Valikko Sulje

Lääkäreitä ympäri maailmaa antavat VAROITUKSEN …. ÄLÄ OTA COVID-ROKOTETTA

Linkki Canund.com sivustolla olevaan videoon.

Vaikka olemme koko ajan olleet tuota samaa mieltä näiden lääkäreiden kanssa tästä rokotteesta ja siitä yllättävästä kiireestä jolla tavanomainen tarkkuus ohitetaan, niin emme ole halunneet aikaisemmin ottaa julkisesti kantaa tähän koronarokotteeseen.

Nyt on pakko, koska valtamedia ei kerro sitä, miten paljon maailmalla on ihmisiä kuollut rokottamisesta seuraavien tuntien aikana ja todella paljon on vammautuneita (mm. kasvohalvaus).

KAIKKI – Youtub, Facebook, eri maiden tv-kanavat, valtamedian julkaisut jne. jne. ”siivoavat” pois tosiasioita tuosta rokotteesta ja jo se herättää kummastusta.  Rokotetta ei ole tutkittu asianmukaisesti, niiden tieteellisten kriteereiden mukaisesti, johon lääketeollisuus itse aina vetoaa.

error: Content is protected !!