Valikko Sulje

Kannattaisi jo uskoa !

”… älypuhelinkamerat pystyivät tunnistamaan kvanttipistekuviot jopa viiden vuoden simuloidun auringonvalon jälkeen.” Toisin sanoen … nyt sitten 5G-verkon ja koronaviruksen varjolla ajetaan läpi ”oikeutusta” ihmiskunnan vakoilemiseen. YK:n – Kestävä kehitys – asiakirjassa on tieto siitä, että yksilön itsemääräämisoikeus muutetaan käsitteeksi – väestövastuu. Jokainen ymmärtää, että väestövastuu ei ole itsemääräämisoikeutta, mikä takaa oikeuden mm. koskemattomuuteen.

”Lääketieteellisten tietojen säilyttäminen ihon pinnan alla

Erikoisväri, joka toimitetaan yhdessä rokotteen kanssa, voi mahdollistaa rokotushistorian tallentamisen potilaiden hoidossa.

Anne Trafton MIT-uutistoimisto    Julkaisupäivämäärä: 18 joulukuuta 2019

”MIT-tutkijat ovat nyt kehittäneet uuden tavan tallentaa potilaan rokotushistoria: tietojen tallentaminen paljaalle silmälle näkymättömään väriaineeseen, joka toimitetaan ihon alle samanaikaisesti rokotteen kanssa.

”Alueilla, joilla paperirokotuskortit ovat usein kadonneet tai joita ei ole lainkaan ja sähköisiä tietokantoja on ennenkuulumatonta, tämä tekniikka voi mahdollistaa potilaan rokotushistorian nopean ja tuntemattoman havaitsemisen sen varmistamiseksi, että jokainen lapsi rokotetaan”, sanoo Kevin McHugh, entinen MIT-postdoc, joka on nyt bioinsinöörin apulaisprofessori Rice-yliopistossa.

Tutkijat osoittivat, että heidän uusi väriaine, joka koostuu kvanttipisteiksi kutsutuista nanokiteistä, voi jäädä vähintään viiden vuoden ajan ihon alle, jossa se lähettää lähes infrapunavaloa, joka voidaan havaita erityisesti varustetulla älypuhelimella.

Ladaten mikrohiukkaset valikoivasti mikroneuloihin, laastarit tuottavat ihoon kuvion, joka on paljaalle silmälle näkymätön, mutta joka voidaan skannata älypuhelimella, josta infrapunasuodatin on poistettu. Laastari voidaan räätälöidä antamaan erilaisia ​​kuvioita, jotka vastaavat toimitetun rokotteen tyyppiä.

”On mahdollista joskus, että tämä” näkymätön ”lähestymistapa voi luoda uusia mahdollisuuksia tietojen tallentamiseen, biosensointiin ja rokotussovelluksiin, mikä voi parantaa lääketieteellisen hoidon tarjoamista etenkin kehitysmaissa”, Langer sanoo.

Tutkimuksen rahoittivat Bill ja Melinda Gates -säätiö ja Koch-instituutin tuki (ydin) National Cancer Institute. Muita kirjoittajia ovat …. ” … JNE. JNE…

 

https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218?fbclid=IwAR0PNVgksD_-JeCpNO9UGq53go_vWAHJHH0K-TUyb4dLN27y7z5P-zdtDqc

error: Content is protected !!