Valikko Sulje

London Real – haastattelut paljastavat maailman tapahtumat

”Star of Plandemic – Tämä haastattelu on tehty yhteistyössä Plandemicin ja London Realin haastattelemien henkilöiden kanssa. Todella silmiä avaavia tietoja, joita  asiakirjat tukevat. Nyt meillä valitettavasti kaiken aikaa pelataan. Päädymme ainakin orjuuteen ja useimpien meistä, lapsistamme ja heidän lapsistaan ​​ei sallita elää. Tämän suunnitelman luoneet haluavat RAHAA ja VALTAA. Heidän suunnittelemissaan on IHMISTEN ORJUUTTAMINEN VALVONNAN ALLE, joka vie kaikilta yksilön vapauden. Onko orjuus, köyhyys, nälkä ja sairaudet sitä, mitä haluat itsellesi ja tuleville sukupolville?”

”Viimeisten 20 vuoden aikana he ovat yrittäneet luoda rokotteen … jopa koronan pysäyttämiseksi ja lopulta onnistuneet tässä. MUTTA aina, kun he altistavat eläimiä tälle rokotteelle, se on saanut aikaan äärimmäisen reaktion. Koe-eläinten elimet alkoivat turvota ja ne kuolivat. He siis tietävät mitä tapahtuu ja siksi he nykyisessä rokotesuunnitelmassaan haluavat ohittaa eläinkokeet. Ohittaessaan tämän osan rokotetestauksesta, he voivat syyttää tulevista kuolemista virusta. Ihmiset siis ”tulevat tarvitsemaan” vielä yhden rokotteen … ja vielä yhden rokotteen … näin se menee. Riittävän monta kierrosta, kunnes tavoite on saavutettu ja maailman väestöstä on 6-7 miljardia ihmistä murhattu.” https://www.covid19refusers.com/star-of-plandemic-interviews-with-london-real-and-exposes-the-fraud-taking-place-around-the-globe-right-now/

error: Content is protected !!