Valikko Sulje

Lääkärin arvo – vaakalaudalla

Yllättäen ja täysin ilman lääketieteellistä koulutusta Bill Gates nousi WHO:n suureksi tukijahahmoksi. Gates itse pitää … ja hänen ANNETAAN PITÄÄ itseään jopa lääkärin vertaisena tekijänä … koulutuksen puutteestaan huolimatta. Kun muistetaan se asenne, joka Suomeen virallistetulla terveydenhuollolla virastoineen sekä Suomen Lääkäriliitolla on mm. luontaislääketiedettä tukeviin ja funktionaalisiin lääkäreihin, joilla kuitenkin on virallinen lääkärin koulutus, niin tällainen asenne Bill Gatesin kaltaisiin feikkilääkäreihin on räikeän ristiriitaista ja moraalisesti täysin perusteetonta. Mihin siis pohjautuu virallisen tahon tarve olla puoltamassa Bill Gates:n kaltaista puoskaria. Voiko todella nykylääketieteen piireissä suurella rahasummalla ohittaa koulutuksen?  Tässäkö se syy on, miksi lääketiede tarvitsee vastuuvapauden … että lääkäreiksi kutsutuilla ei välttämättä ole enää ammattitaitoa tehtäviinsä? Kuittavatko he tulevaisuudessa ammattitaidon ja koulutuksen puutteen rahalla? Rahako tulee olemaan ammattitaidon ainoa mittapuu. Säätiön lahjoittamilla miljoonillako voi nykyaikana kuitata lääkärin koulutuksen, kunnioituksen ja saada oikeudet puoskarointiin?  https://www.bitchute.com/video/B1OuvLzH6P5i/?fbclid=IwAR016qX7up4_j3VUodbTJllaKn5GfrWJs1tfd3Eg5ajHPqFQ5x8506EPhpA

error: Content is protected !!