Valikko Sulje

Adressi – Kirje viranomaisille – Kansainvälinen koalitio

Allekirjoita adressi ja jaa! Kansainvälinen koalitio / Kirjeet viranomaisille –

  1. ELOKUUTA 2020 –

EFVV:n tukema kansainvälinen koalitio on perustettu yhdistämään tutkijoita, lääkäreitä, asianajajia ja yksittäisiä kansalaisia ​​kaikkialta maailmasta:  

https://www.internationalfreechoice.com

Tämä aloite on johtanut kahden kirjeen laatimiseen, joista ensimmäinen on kirjoittanut tohtori Antonietta Gatti Italiassa ja jonka ovat allekirjoittaneet muun muassa asianajaja Robert F. Kennedy, nuorempi, ympäristöasianajaja Yhdysvalloissa; toisen Nobel-palkinnon saaja professori Luc Montagnier. 

Nämä kirjeet lähetetään WHO: n, Euroopan komission, Euroopan parlamentin ja kaikkien Euroopan maiden presidenttien ja terveysministerien päämiehille. Tutkijoita, lääkäreitä, asianajajia ja yksittäisiä kansalaisia ​​kannustetaan tukemaan tätä aloitetta lisäämällä allekirjoituksensa koalition verkkosivustolle (yllä). Harkitse allekirjoittamista ja jakamista: Adressissa on jo yli 300 000 allekirjoitusta kaikkialta maailmasta.

Linkki sivulle

error: Content is protected !!