Valikko Sulje

Psykologinen valmistelu rokotuksille

MASKIT … PSYKOLOGINEN VALMISTELU PAKOLLISILLE ROKOTUKSILLE!

Korona on sopiva syy, jota hyväksi käyttämällä rokote tullaan todennäköisesti ajamaan kansoihin pakolla.
Mahdollisuus ihmisten itsemääräämisoikeutta loukkaavaan pakottamiseen on ollut kirjoitettuna lakiin. Meneillään on myös tarkalleen operoitu ja maailmanlaajuinen massojen pelottelukampanja. Tällä kertaa tietoja ei piilotella vetoamalla siihen, että ei haluta saada aikaan joukkohysteriaa, kuten suomalaisille tehtiin mm. 1986, kun tapahtui Tsernobylin onnettomuus. Nyt lyödään ”koronarumpua” niin, että sen kuulovammaisetkin varmasti kuulevat! Näin saadaan nostetta pelkoskenaarioon jota tarvitaan, jotta kansa saadaan alistumaan tuleviin  pakkokeinoihin. 

”Finlex 1227/2016

Tartuntatautilaki:
47§
Pakollinen rokotus.

Valtioneuvoston asetuksella voidaan säätää järjestettäväksi pakollinen rokotus, jos kattava rokottaminen on välttämätöntä väestön tai sen osan hengelle ja terveydelle vakavaa vahinkoa aiheuttavan yleisvaarallisen tartuntataudin leviämisen ehkäisemiseksi. Pakollinen rokotus voidaan rajoittaa myös tiettyyn väestön osaan, ryhmään tai ikäluokkaan.
Kunnan on järjestettävä 1 momentissa tarkoitettu pakollinen rokotus.”

 

PAKKOROKOTUS on liu`utettu Suomen lakiin jo 90-luvulla. Sikainfluenssan kynnyksellä, loppusyksystä 2009 tämä laki nousi uudelleen eduskunnan pöydälle, kun siihen haluttiin rokotusteollisuuden tuloja lisäävä lauseke! Marraskuisessa eduskunnan istunnossa 2009 puhemies kysyi Suomen kansaa edustavilta läsnäolijoilta ja ministereiltä, oliko heistä kenelläkään huomautettavaa tästä, 90 – luvulla voimaan tulleeseen lakiin suunnitellusta muutoksesta. Ei yhdelläkään näistä, Suomen kansaa edustavista, ollut mitään sanottavaa lakimuutoksesta, ei sanallakaan edes siitä, onko suomalaisille koskaan kerrottu mitään näin tärkeästä ja jokaista kansalaista koskevasta laista. Tuolloin elettiin vuoden 2009 loppua, jolloin silloisella koronalla, sikainfluenssalla (joka myös kuuluu  koronavirusperheeseen kuten kaikki influenssavirukset) maalailtiin kauhukuvia. Sittemmin saimme hymyillä sikainfluenssalla maalatuille kauhukuville. Sen sijaan hymyt hyytyivät, kun  sikainfluenssaa varten valmistettua rokotetta saaneet sairastuivat narkolepsiaan ja heidän loppuelämänsä oli pilattu.

Kun presidentti Tarja Halonen allekirjoitti lakimuutoksen 1.1.2010, kului vajaa 3 kuukautta ja muuttui poliisilaki … maaliskuussa 2010. Poliisille annettiin, jälleen kaikessa hiljaisuudessa, valtuus pidättää henkilö, joka ei rokotetta ota. Nyt 10 vuotta myöhemmin, tammikuussa 2020 Alfa TV:ssä haastateltu Hanna Nohynek kertoi, että WHO on antanut luvan rokottaa keskeneräisesti tutkitulla rokotteella, jos WHO on itse saanut julistettua pandemian. Nyt me tiedämme myös, että mm. rokotteita valmistavalla lääketehdas AstraZenecalla on vastuuvapaus koronarokotteen aiheuttamiin haittoihin. Tämän lisäksi tiedossa myös on, että lääketeollisuus on järjestänyt laajalti itselleen tällaisen vastuuvapauden. Miksi? Jos rokotukset ovat pelkästään terveyttä suojelevia = ROKOTESUOJA, miksi niiden valmistajat ja niitä antavat tahot tarvitsevat kaiken kattavan vapauden vastuustaan ? https://www.globalresearch.ca/masks-psychological-preparation-mandatory-vaccinations/5720053?fbclid=IwAR20RkrYvJO0suEYPXy4TSGOuISON36VSnYAANkmOYxtchP7OeaVbk761wI

error: Content is protected !!