Valikko Sulje

Lääketeollisuus on hankkinut vastuuvapauden

BIG PHARMA (lääketeollisuus) vapautetaan COVID-19 rokotevastuuvaatimuksista – zerphedge.com

”… AstraZenecal on Iso-Britannian toiseksi suurin lääkkeiden valmistaja. AstraZenecal:n vanhempi johtaja kertoi uutistoimisto Reuters:lle, että hänen yrityksilleen annettiin juuri suoja kaikilta oikeudenmukaisuustoimilta, vaikka yhtiön rokote on johtanut tai johtaisi vahingollisiin sivuvaikutuksiin … Kliinisten tutkimusten tärkeimmät osat (mm. eläinkokeet) ohitetaan. Big Pharma ei ole vastuussa haittavaikutuksista joka seuraa kokeellisten lääkkeiden antamisesta”. https://rielpolitik.com/2020/08/01/big-pharma-big-pharma-will-be-exempt-from-covid-19-vaccine-liability-claims/?fbclid=IwAR26NWquTqyoOm31N2DjOUvdXZqwjATroG3X4SmbNwFeS8j3M52J8gA7yRM

 

error: Content is protected !!