Valikko Sulje

Vapaiden asiantuntijoiden lausuntoja

Miksi media sanoo että pitää olla huolissaan ?

David Growe

”He eivät ymmärrä mitä ovat tekemässä. Se on lähtenyt hallinnasta. He eivät tiedä kuinka pysäyttää tämä. Näin minä ajattelen mitä on tapahtunut. He ovat rakentaneet pandemiakoneen monen vuoden aikana, ja kuten tiedät, pandemiaharjoitus oli vähän ennen kuin tämä koko homma alkoi.”

Tri David Rasnick

”Älä ota sitä. Tervettä ihmistä ei pidä testata. Testi ei tarkoita yhtään mitään mutta voi tuhota elämäsi, tehdä olosi tosi surkeaksi. Joka kerta kun joku ottaa näytteen DNA:sta se menee hallituksen tietokantaan. Se on meidän seuraamista varten. He eivät etsi vain virusta.”

Tri David Rasnick biokemisti

”Diagnosoinnissa PCR on iso ongelma. Kun sitä täytyy suurentaa moninkertaisesti se tuottaa valtavan määrän vääriä positiivisia. Olen skeptinen että PCR – testi pitää koskaan paikkaansa.”

https://www.bitchute.com/video/mLTiPGlOBtnz/?fbclid=IwAR1ZEFmEE2wIJOFcfrfqLlyyFM8MUZf6ZoT01unbtpPR5FG_WVy-zcYcs6U

error: Content is protected !!