Valikko Sulje

Pakkorokotus kauhistuttaa

Olemme saaneet useita alla näkyvän sähköpostin kaltaisia viestejä järkyttyneiltä suomalaisilta. Syy on ilmassa leijuva pakkorokotuksen uhka.

Hei !

”Olen huolissani siitä, että koronan varjolla pyritään runnomaan pakkorokotukset läpi koko  kansalle syksymmällä. 

On hyvin läpinäkyvää, että ns. 2. aalto on suunniteltu siten, että juuri silloin nämä pakkorokotukset otetaan käyttöön, jolloin rokote on saatu aikaan.

Tiedän paljon ihmisiä, joita asia myöskin huolettaa ja haluaisin, että jokin taho käyttäisi vaikutusvaltaansa siten, että tartuntatautilaissa huomioitaisiin yksilön vapaus ja itsemääräämisoikeus rokotusten suhteen, eli niistä voisi halutessaan helposti kieltäytyä, mikäli ei tunne niiden ottamiseen tarvetta.

Vaikuttaa siltä, että narkolepsiakohu on unohtunut ihmisiltä. Terveydenhuollon henkilöstön joka vuosittaiset influenssa piikit ja tämä tuleva mahdollinen koronarokote on pelottava vaihe koko ihmiskunnassa, vieden oikeuden henkilökohtaiseen koskemattomuuteen. Keinotekoinen immuniteetti järjestelmään vastentahtoinen manipulointi on mielestäni rikollista toimintaa. On väärin, että pahimpien skenaarioiden mukaan ihmiset voivat menettää työpaikkansa kieltäytyessään rokotuksista.

Toivoisin, että voisitte käyttää vaikutusvaltaanne päättäjiin, jotta tartuntatautilaissa huomioitaisiin ja hyväksyttäisiin ymmärryksellä ne ihmiset, jotka eivät rokotuksia halua ottaa syystä tai toisesta.

Nyt olisi tärkeää toimia hyvissä ajoin, koska syksy ei ole kaukana. Paljon korruptiota liittyy koronaan ja Bill Gates on avoimesti ollut mukana kehittämässä rokotteita, joilla haluaa aggressiivisesti rokottaa lähes kaikki ihmiset. 

Kiitos teille! ”

Ystävällisin terveisin,

error: Content is protected !!