Valikko Sulje

Covid 19 – virus vai bakteeri

Eksosomi on seuraus, ei aiheuttaja

Sen tarkoitus on poistaa myrkkyjä

Eksosomeilla ja viruksilla on ihmeellisen paljon yhtäläisyyksiä. Tulee jopa mieleen, että eksosomeja olisi joko vahingossa, tai tarkoituksella alettu pitää viruksina … tarkoituksella alettu propagoida niiden kyvystä aiheuttaa tauteja, jotta lääkebisnekselle löytyisi lisää markkinarakoa. Lisäksi tutkii tarkemmin sitä, miten saumattomasti solun ja viruksen yhteistyö sujuu, kaikkine monimutkaisine entsyymikaskadeineen viruksen solun sisäisen kasvun edistämiseksi, niin pienellä näkökulman muutoksella virus näyttääkin itse asiassa solun fysiologiselta osaselta, ei siis lainkaan miltään patologiselta tekijältä. Lisäksi on jo kauan tiedetty, että tietyt virukset ottavat suojakalvokseen osan isäntäsolun kalvoa, kun erkanevat isäntäsolusta jatkaakseen (kummallista) olemassaoloaan isäntäsolun ulkopuolella. Ainoastaan ihmisen geneettisesti muokkaamat viruksen kaltaiset partikkelit voivat tältä kannalta olla vahingollisia ja patogeenisiä. Lääkäri Andrew Kaufman sanoo: ”Wuhanista otetuista näytteistä löydettiin geneettistä materiaalia. Näytteitä ei puhdistettu eikä sieltä löydetty virusta. Kyseessä on eksosomi, joita on kaikilla ihmisillä kehoissaan. Elimistö tuottaa eksosomeja esim. saasteiden, myrkkyjen, säteilyn, pelon, stressin ja sairauksien vaikutuksesta. Eksosomien tarkoitus on pois-taa elimistöstä myrkkyjä.”

Linkki lähdetekstiin

error: Content is protected !!