Valikko Sulje

Kakkostyypin kilpirauhasongelma Osa 1

Väsyttääkö vaikka nukuit normaalit yöunet? Nukahteletko sohvalle iltapäivällä? Laahustavatko päivät usvassa? Sovellatko terveellisiä elämäntapoja tai oletko vähentänyt syömiset minimiin, mutta vatsan ympärysmitta ei vain kapene – päinvastoin kasvaa – helposti 20 kiloakin? Palelu-vilutustaako? 

Tässä muutamia perusongelmia silloin, kun kilpirauhasesti ei toimi kuten sen pitäisi toimia. 

Mainitut ongelmat olivat omiani, kunnes ymmärsin että ”käsijarru päällä” en voi jatkaa elämääni. Terveyskeskuksessa 10 vuoden aikana otetut verikokeet kertoivat kaiken olevan kunnossa, mutta jokapäiväinen elämäni kertoi muuta. Lopulta päätin hakeutua funktionaalisen lääkärin puheille. Pääsin laboratoriokokeisiin, oikeisiin kokeisiin! 2013 elämäni vihdoin alkoi uudestaan järisyttävien käänteiden myötä. Tämä ”uudelleen syntyminen” pakotti minut tutkimaan asiaa laajemminkin. Omat terveysongelmani katosivat saatuani oikeat hoitokeinot. 

Kilpirauhasen sairaudet ovat lähes kansantaudin tasolla meillä Suomessa. Sen vuoksi haluan kirjoittaa omien kokemusteni, sekä keräämieni tietojen pohjalta kolmiosaisen kirjoitussarjan, joka toivottavasti auttaa teitä jokaista samasta ongelmasta kärsivää. Klikkaa lopussa olevaa linkistä parempaan elämään!

Klikkaa tästä artikkeliin: wym-1481119515185

error: Content is protected !!