Valikko Sulje

Diabeteksen hoidosta

Tässä artikkeli mikä osoittaa sen väärän suunnan, mihin T2D hoito on menossa. Joko nyt järjen käyttö on sallittu? 

Peruspalveluministeri Annika Saarikko veti löysät pois T2D insuliinin kauppiailta ja Diabetes liitto tietysti takajaloilla on vastustaa. Kun T2D voidaan hyvin hoitaa kuntoon ruokavaliolla niin miksi pitäisi ruokkia ylikansallista insuliinitehtailua? Kiinalaisen Perinteisen lääketieteen ohjeissa oli jo 1800 vuotta sitten viisi (5) eri sokeritaudin hoito-ohjelmaa: liikunta (taichi), ruokavalio, yrtit, akuneulat, hieronta … Pakurissa on myös taikaa, mutta protokolla mennyt insuliinin tarkkailuun eikä muusta ts. tarvitse välittää. Itse asiassa T2D diagnoosi on väärä: hoidetaan oiretta ja saadaan rahaa sekä potilaat amputaation kautta pyörätuoliin tai dialyysiin käyttäjiksi – niin ja työllistetään halpaa hyvää ja koulutettua naistyövoimaa! Tolonen ja Raeste ovat tehneet esityksen STM:lle T2D hoitoprotokollan muuttamiseksi. Nyt kun viedään insuliinin kaupasta löysät pois niin hyvä, mutta potilaita täytyisi myös opettaa: Vähähiilihydraattinen ruokavalio /Antti Heikkilä ym., ….. mutta tässäkin voi olla teollisuudella pitkät siimat vedessä.. Eikä saavutetuista € – eduista luovuta. 

http://www.iltalehti.fi/diabetes/2016092922356055_di.shtml

error: Content is protected !!