Valikko Sulje

Rokotukset ja todistajanlausunto Quebecin lääketieteen komitealle

Tri Buchwaldin todistajanlausunto Quebecin lääketieteen komitealle

Gerhard Buchwald todistaa maaliskuussa 1996 tri Guylaine Lanctot`n todistajana Quebecin lääketieteellisen lautakunnan edessä Lanctot`n puolustaessa lääkärinoikeuksiaan epäiltynä perättömien valheiden levittämisestä koskien rokotuksia.

Saksalainen lääkäri Buchwald todistaa tulkin kääntämänä. Lanctot esittelee Bucwaldin ansioluettelon ja hänen kirjoittamansa kirjan ”Vaccination: Bisness based on fear”. Komitea toteaa häet asiantuntijaksi rokotusasioissa.

Tri Buchenwald kertoo olleensa neuvonantaja vanhempien yhteisölle , joiden lapset ovat saaneet vammoja tai kuolleet rokotuksien johdosta. Hän kertoo tietävänsä yli tuhannesta rokotuksiin liittyvästä vahinkotapauksesta ja tutustuneensa henkilökohtaisesti 350:een. Lisäksi hän on esittänyt ammatillisen näkemyksensä ja todistanut oikeudessa näistä tapauksista 150:ssä.

Hän jatkaa kertomalla lyhyesti kokemuksistaan ja kuinka hän kiinnostui immunisaatiosta. Lääketieteellisestä valmistuttuaan hän kannatti rokotuskäytäntöä, kuten kaikki muutkin hänen tuntemansa. Hän kertoo komitealle kuinka hänen 1957 syntymnyt vanhin poikansa sai 18 kuukauden iässä isorokkorokotuksen, eikä pystynyt kahdeksan päivää myöhemmin enää nousemaan seisomaan pinnasängyssään. Siihen asti pojan kehitys oli ollut normaalia: ”Hän sairastui rokotuksen jälkeiseen aivotulehdukseen (enkefaliitti) ja aina siitä lähtien kotonani on ollut täysin tuhottu ihmisolento.”

Niihin aikoihin joku lähestyi häntä ehdottaen liittymään ihmisiä suojelvaan yhdistykseen Saksassa. Sitä kautta hän tutustui muihin tapauksiin rokotteiden aiheuttamista vaurioista. ”Silloin olin töissä eräässä Saksan vanhimmista keuhkosairaaloista ja sattumalta vilkaisin papereita potilaista, jotka olivat sairastuneet Saksan ensimmäisten isorokkoepidemioiden aikaan vuonna 1947. II maailmansodan jälkeen, vuoteen 1974, Saksassa oli 11 isorokkoepidemiaa. Meille oli aina kerrottu, että rokotukset suojaisivat isorokkotartunnalta. Nyt näin suoraan papereista, että kaikki sairastuneet olivat saaneet rokotukset. Se järkytti minua suuresti …”

Tri Buchwald kiinnittää komitean huomion noin 50 kuvaan kirjassaan, jotka todistavat, ettei rokotuksilla ollut mitään vaikutusta tarttuvien tautien vähenemiseen.

Lanctot: Jos rokotukset eivät vaikuttaneet tarttuvien tautien vähenemiseen, niin mikä sen aiheutti?

Buchwald: Brittiläinen sosiaalilääketieteen professori Thomas McKeown todisti, ettei tarttuvien tautien vähenemisellä teollisuusmaissa ollut mitään tekemistä rokotusten kanssa, vaan se johtui köyhyyden ja nälän vähenemisestä.

Lanctot: Miksi viittaatte rokotuksiin liiketoimintana?

Buchwald: Tiedättehän, että yksi isorokkorokote maksaa 600 DM (300 €) ja tavoitteena on rokottaa kaikki 3 miljardia ihmistä. Jos tämä ei ole liiketoimintaa … Hepatiittirokote maksaa 250 DM (125 €) ja niitä tarvitaan kolme … Rokotukset ovat valtavaa liiketoimintaa lääketeollisuudelle.

Lanctot: Jos omassa maassanne esitätte näkemyksiänne, onko teitä nuhdeltu terveysviranomaisten toimesta?

Buchwald: Julkaisin tekstin ”Vaccinations: A crime against our children”. Sain kirjallisen nuhtelun Saksan lääkäreiden liitolta. Saksassa on perustuslakiin kirjattu mielipiteenvapaus, joten kyllästyttyäni lääkäriliiton hölmöilyyn, vastasin heille ilmoittaen, että heidän vastineensa oli vastoin lakia mielipiteen ilmaisun vapaudesta. Saksassa oikeuden tuomarit ovat melko herkkiä näissä asioissa … On mahdotonta vaientaa mielipiteitä vapaassa maassa, joten lääkäriliitto tiesi häviävänsä. He myös tiesivät lehdistön raportoivan ilomielin käänteistä, joten sen jälkeen en enää heistä kuullut …

Lanctot: Mainitsette aikaisemmin, että ensimmäinen lääketieteen tehtävä on olla vahingoittamatta ja viittasitte näihin moraaliohjeisiin kirjassanne; älä vahingoita, ole avulias, potilaan hyvinvointi on tärkein ja potilaan tahtoa tulee aina noudattaa … Tomivatko rokotukset näiden ohjeiden mukaan?

Buchwald: Eivät toimi, enkä voi sitä ymmärtää. Nämä ohjeet ovat syvään uurrettu jokaisen lääkärin tajuntaan ja niitä noudatetaan, paitsi rokotusten suhteen …

Lanctot: Edistetäänkö rokotuskampanjoita pelkoa lietsomalla? Pelotellaanko niillä ihmisiä?

Buchwald: Olen luennoinut ympäri maailmaa. Olen aina ollut kiinnostunut sanomalehdistä. Kaikilla maailman sanomalehdillä on yksi yhteinen asia: niissä viitataan aina johonkin epidemiaan jossakin päin maailmaa. Esimerkiksi eräs sanomalehti kertoi polioepidemiasta Hollannissa. Viimeisen kolmen vuoden aikana saksalaiset lehdet ovat kommentoineet kurkkumätäepidemiasta Venäjällä. Näillä keinoilla kansaa pelotellaan jatkuvasti uusilla epidemioilla ja heidät on saatu pelkäämään niitä. Uutisoinnit päättyvät aina kehotukseen: ”Menkää rokotettavaksi.”

Lanctot: Mikä on tri Buchwaldin mielipide hepatiitti B-rokotteesta?

Buchwald: Ensin oli vain yksinkertainen hepatiitti-ihfektio, sitten erotimme hepatiitti A:n, B:n, non-A:n, non B:n ja tänä päivänä vielä hepatiitti C:n. Vuonna 1981 esiteltiin rokotus koko sairaanhoidon työntekijöille. Kaikki muut hepatiitin muodot, joita vastaan emme rokottaneet, olivat vähenemässä. Hepatiitti B pysyi kuitenkin samalla tasolla, vaikka siihen oli rokote. Silloin Saksassa ajateltiin, että oli tehty virhe, että tauti siirtyykin veren sijaan seksin välityksellä. Oletimme reaktiona niiden rokottamista, jotka saattaisivat saada tartunnan seksin välityksellä. Sen sijaan reaktiona päätettiin rokottaa kaikki. Näin huomataan, että koko ala pyörii rahan ympärillä.

Lanctot: Mitä mieltä olette tuhkarokkorokotteesta?

Buchwald: Jälleen kerran voin esittää kuvaajan. Vuonna 1962 tuhkarokkotapaukset ja niistä johtuvat kuolemat olivat laskussa ja vuoteen 1976 mennessä ei käytännössä ollut enää kuolemia. Rokotukset alkoivat … ja kuolemia oli noin kymmenen. Tilanne pysyi sellaisena vuosia, kunnes tapaukset alkoi taas vähentyä. Nyt vuosittaiset kuolemat voi laskea yhden käden sormin. Tuhkarokkorokotukset eivät ole vain hyödyttömiä, ne ovat haitallisia. Ennen vanhaan vauvat eivät saaneet tuhkarokkoa, sillä he saivat vastustuskyvyn äideiltään, jotka olivat tuhkarokon sairastaneet. Rokotetut äidit eivät voi välittää rokotuksilla aikaansaatua vastustuskykyään lapsilleen, joten vauvat voivat saada tuhkarokon.

Lanctot: Koska äidit on rokotettu tuhkarokkoa vastaan, he eivät voi siirtää vastustuskykyään lapsilleen, mutta jos eivät olisi rokotettuja, he voisivat? 

Buchwald: Täsmälleen. Isovanhempamme tiesivät, kuinka tärkeää lasten oli läpikäydä tuhkarokko. Esimerkiksi oma isoäitini saattoi sanoa: ”Tuo poika on jo kuusivuotias ja on kohta menossa kouluun, eikä ole vielä sairastanut tuhkarokkoa.” Poika vietäisiin vierailulle tuhkarokkoa sairastavan lapsen kotiin, jotta saisi tartunnan. Itse olen sairastanut tuhkarokon.

Lanctot: Suojeleeko tartunnan kautta hankittu vastustuskyky koko loppuiän?

Buchwald: Näin uskotaan ja sitä mieltä minä olen.

Lanctot: Miksi tuhkarokkorokotus sitten pitää uusia?

Buchwald: Koska se on mahdollisuus tehdä rahaa. Kenties voisin antaa esimerkin Sveitsistä. Siellä on suuri ryhmä lääkäreitä, lastenlääkäreitä ja lastentautien asiantuntijoita, jotka vastustavat tuhkarokkorokotuskampanjaa, jonka Maailman Terveysjärjestön mukaan tulisi sisältyä jokaisen sveitsiläislapsen rokotusohjelmaan. Siitä ei vielä ole päätetty, mutta se ei ole jutun keskiössä, vaan kaikessa on kyse rahasta.

Lanctot: Miten voitte sanoa että kyse on rahasta?

Buchwald: Kuka maksaa WHO:lle? Mistä se saa rahoituksensa? Mitä kaikkia yhteyksiä Maailman Terveysjärjestöllä on valtaviin lääkeyhtiöihin? Miettikää sitä. Me lääkärit olemme nykyajan orjia lääketeollisuudelle … Olemme riippuvaisia heidän ennalta sepittämiistään lääkityksistä … He ovat todelliset ylivaltiaat.

Tri Lanctot joutuu jälleen vastaamaan lukuisiin vastalauseisiin, joiden mukaan tri Buchwald sanoo täsmälleen samaa kuin tri Lanctot kirjassaan, josta hänet on tuotu syytetyksi kurinpitokomitean eteen. Lanctot vastaa: ”Meitä samaa mieltä olevia ihmisiä on nyt ainakin kaksi tässä maailmassa ja luultavasti on paljon muitakin. WHO on kaikkien rokotuspäätösten takana meidän maissamme. Lapsenne saattavat saada rokotuksen huomenna , eikä se tule olemaan teidän päätöksenne, ei lääkärinne, eikä hallituksenne päätös, vaan Maailman Terveysjärjestön päätös. Tätä tri Buchwald tarkoittaa”. ”Mitä pitää vielä tapahtua, ennen kuin alamme tosissaan kysymään, miksi tällaista tapahtuu?”

Väittelyn jatkuessa turhautunut tri Lanctot tekee ehdotuksen:”Tehdään vaihtokaupat. Kertokaa minulle, että lääketiede on joustamaton lahko, jota tulee sokeasti seurata kyseenalaistamatta, eikä se anna lääketieteen harjoittajien itse ajatella. Jos näin tunnustatte, niin irtisanon itseni tässä ja nyt!” Tilanteen rauhoittuessa tri Lanctot jatkaa kyselyään.

Lanctot: Kerroitte meille että sveitsiläinen ryhmä on liittoutunut vastustamaan Maailman Terveysjärjestön ajamia pakollisia rokotuksia. Voitteko kertoa meille, mitkä heidän perustelunsa ovat?

Buchwald: He pelkäävät haittojen olevan paljon hyötyjä suuremmat … Sveitsiläiset lääkärit ovat huolestuneita Yhdysvaltojen tapauksista. On raportoitu jopa kymmenkertaisista kuolemantapauksista ( pakollisten rokotusten alkamisen jälkeen) ja että amerikkalaiset lääkärit ovat hämmentyneitä.

Jäykkäkouristuksen aiheuttaa bakteeri, mutta rokotuksessa ei kuitenkaan ole viruksia eikä bakteeria. Kokonaan kertomatta on jäänyt se, että jäykkäkouristustakin voidaan hoitaa. Rokottavat lääkärit jättävät yleensä tiettyjä asioita kertomatta, todistettuja lääketieteellisiä faktoja, potilaiden ja väestön haitaksi. Vuotavat haavat eivät koskaan johda jäykkäkouristukseen, sillä jäykkäkouristusbakteeri on anaerobinen. On typerää rokottaa lapsia vain siksi, että polvessa on haava. Ainoa syy rokotusten takana on raha.

Lanctot: Entä mitä mieltä olette DTP-rokotteista (kurkkumätä-jäykkäkouristus-hinkuyskä)?

Buchwald: ”Näytin teille kaavion kurkkumädästä, mikä todisti ettei rokotuksilla ollut vaikutusta. Siinä, missä rokotteet otettiin käyttöön, oli nousu, eikä laskua… Vuonna 1925 oli rokotuskampanja ja kurkkumätätapauksia oli 20 000. II maailmansodan aikaan tapausten määrä nousi 250 000 tapaukseen ja putosi sitten merkittävästi, vaikka sodan aikana ja sen jälkeen ei mitään rokotuksia annettu …

Sama juttu tuberkuloosin kanssa. Joka vuosi tuberkuloositapausten määrä laski Saksassa. Sodan jälkeen meillä oli 160 000 tapausta ja 40 000 kuolemantapausta, joten joka neljäs sairastunut kuoli. Vuonna 1994 tapauksia oli 13 000, joista tuhat kuoli. Tästä huomataan miten taudin vakavuus on vähentynyt ajan kuluessa. Sata vuotta sitten tuberkuloosidiagnoosi oli kuolemantuomio. Tästä (kaaviosta) huomataan, ettei rokotuksilla ollut mitään vaikutusta.

Syy tähän laskuun käytiin läpi jo aiemmin, koskaan aikaisemmin ei länsimaissa ole nautittu niin hyvästä elämästä. Epidemioista saavutetut voitot eivät ole lääkärien ansiota, vaan maanviljelijöiden ja yhteiskunnan lainsäädännön ansiota … Parempia asumuksia, parempia kylpyhuoneita, enemmän saippuaa … Kaikkea mitä voidaan pitää yleistä elintasoa kohentavana.” 

Lanctot aloitta Buchwaldin toisen päivän todistajanlausunnon kysymällä poliorokotuksista. Tri Bichwald vastaa, että Saksassa ennen poliorokotusta laskettiin kaikkien saaneen polion, vaikka virusta olisi löytynyt vain ulosteista. Hän kertoo olevan tunnettu tosiasia, että jotkut saattavat olla täysin terveitä, mutta saattavat laskea ulosteiden mukana polioviruksia. Näillä perusteilla arvioitiin poliotapauksia olevan vuosittain 4000. Rokotuksen käyttöönoton jälkeen tilastot sisälsivät vain ne poliotapaukset, joissa potilas oli halvaantumnut vähintään kuudeksi viikoksi. 

Lanctot: Mikäli siis ymmärsin oikein, ennen rokotuksia laskettiin jokainen tartunnan saaneeksi, jolla oli ulosteiden joukossa viruksia kaikkien sairastuneiden lisäksi ja niin saatiin luku 4000. Kun rokotukset aloitettiin, laskettiin enää vain ne, jotka halvaantuivat vähintään kuudeksi viikoksi?

Buchwald: Kyllä.

Lanctot: Siis näin tilastot paranivat 4000:sta 400:aan?

Buchwald: Kyllä, täsmälleen.

Lanctot: Kiitos, niin ymmärsin. Kun sanoitte ”heidän” muuttaneen laskentatapaa, keitä olivat ”he”? Oliko se poliittinen vai lääketieteellinen päätös?

Buchwald: Kyseessä on aina sama ryhmä päätösten takana … Maailman Terveysjärjestö (WHO).

Tri Lanctot kysyy Buchwaldin lähteitä tilastoilleen ja kaavioilleen. Saksan lain mukaan jokainen tartuntataudin tapaus pitää ilmoittaa terveysviranomaisille ja nämä tilastot ovat kaikille julkisia. Ne myös julkaistaa useissa julkaisuissa: ”Kuka tahansa voi tarkistaa, että nämä tiedot ovat oikein.”

Lanctot: Tilastoidaanko kaikki rokotusten aiheuttamat vahingot, vauriot ja epänormaalit reaktiot?

Buchwald: Ei. Laki kuvailee perusteet, joiden mukaan rokotteiden aiheuttamia vaurioita pitää ilmoittaa. Se tosiasia, että on olemassa tällaisia seurauksia, ei ole yleisessä tiedossa Saksassa. Edes lääkärit eivät tiedä siitä…

Lanctot: Miten lääkärit eivät ole tietoisia siitä? He näkevät nuo lapset. Kuvitellaan että olisin lääkäri, joka rokottaa potilaitaan. Olisin tietoinen komplikaatioista. Missä on ongelma?

Buchwald: Kuten jo aikaisemmin sanoin, lääkäri voi tietää vain sen, mitä on oppinut. Heidän puolustuksekseen voin sanoa, etteivät he tiedä. He ovat saaneet tietonsa kirjasta, jossa sanotaan, että rokotukset ovat turvallisia….. 

Jälleen luento keskeytetään vastalausein ja Lanctot antautuu pitkään väittelyyn johtajan kanssa puolustaen Buchwaldin lausunnon oikeudellista merkitystä häne puolustukselleen ja valittaen jatkuvista keskeytyksistä. Hänen mukaansa lukutaidottomuus on suora seuraus rokotuksista, mitä lääkärit ja rokotusviranomaiset eivät  ymmärrä, mutta tässä on nyt asiantuntija selittämässä, miten rokotukset aiheuttavat geneettisiä muutoksia ja kehityshäiriöitä sikiöissä. 

Buchwald: Mainzin yliopiston tiedemiehet havaitsivat yllätyksekseen, että 34 % saksalaisista 1-luokkalaisista oppilaista kärsi puheviasta. Tällä haluan sanoa että hitaasti mutta varmasti rokotukset tuhoavat tulevien sukupolvien älykkyyden. Mitä tehdä väestöllä, jossa nuorin sukupolvi ei osaa laskea kolmeen? Olette ehkä kuulleet mormoneista ja Jehovan todistajista, jotka uskovat maailman päättyessä vain heidän pelastuvan. Niin ehkä käykin, mutta ei heidän tavallaan uskon takia, vaan siksi, että he vastustavat rokotuksia. Olen hyvin, hyvin huolissani maani tulevaisuudesta …

Olen hyvin, hyvin huolissani maani tulevaisuudesta …

Ja näihin sanoihin päättyy tri Buchwaldin todistajanlausunto.

Guylaine Lanctot kommento: ”Gerhard Buchwald tietää terveysviranomaisten toiminnan perustuvan rahaan ja WHO:n kontrolloivan toimintaa. Viranomaiset salaavat totuuden yhteydestä sairauksien ja rokotusten välillä. Hän tietää sen eikä pelkää sanoa sitä ääneen. Hän tietää kaiken rokotuksista, hän on oikea tietosanakirja. Hänellä on tiedot ja yksityiskohdat, hän kertoo miten jokainen rokotus aiheuttaa hermostovaurioita, joita ei huomata ennen kuin ne manifestoituvat hyperaktiivisuutena, oppimis- ja käyttäytymishäiriöinä sekä väkivaltaisuutena. Siksi lukutaidottomuus lisääntyy kaikesta koulutuksesta huolimatta: 4 miljoonaa Saksassa ja 27 miljoonaa Yhdysvalloissa. Rokotusten aiheuttamien seurausten lista on pitkä: allergioita, diabetesta, MS-tautia, kätkytkuolemia… Buchwald kuvailee perheiden järkytystä ja vaikeuksia heidän yrittäessään sopeutua uuteen elämään vammaisen lapsen kanssa: perheiden eroja ja ihmissuhteiden hintaa.” 

Yleisö on hiljaa. Vain lautakunta istuu kivikasvoisena välinpitämättömyydessään. Komitean jäsenet odottavat vain tilaisuuden päättymistä. He kohtelevat Buchwaldia väheksyvästi. He eivät pysty kieltämään hänen todistamistaan, onhan hän kuitenkin lääkäri, mutta myös ulkomaalainen. Sillä ei ole heille loppujen lopuksi väliä, sillä he eivät usko häntä kuitenkaan. He ovat mielipiteensä päättäneet jo ennen kuin hän ehti ensimmäistäkään sanaa sanoa.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.whale.to/vaccines/buchwald9.html

error: Content is protected !!